RIPSIENPIDENNYKSET

Luxus Lashes

Luxus Lashes on puhtaasti ripsiin keskittynyt yritys. He kehittivät Wienin teknisen yliopiston kanssa liiman, joka valmistetaan Saksassa. Myös muiden tuotteiden jatkuva kehitys antaa ammattilaiselle parhaat työkalut ripsienpidennyksien tekoon.

LuxusLashes™ –kuituja on kolmea kaarevuutta ja 3 eri paksuutta, pituuden vaihtelevat 6 – 15 mm välissä. Kuiduissa on vaihtoehtoina joko minkit tai silkit. Synteettiset ripset näyttävät luonnollisilta. Ne ovat erittäin joustavat, pehmeät ja väriltään syvän mustat.

ripsienpidennys-kauneushetkemme

EDUT JA

Kestävyys

Kun Sinulle on tehty ammattimainen ripsien pidennys, ripsivärin käyttö on historiaa. Kehitetty erityisliima takaa sen, että ripset pysyvät todella hyvin. Voit harrastaa liikuntaa tai uida sekä huoletta käydä päivittäin suihkussa. Ripsien pidennys pysyy saman ajan kuin silmäripsikin, joka irtoaa 2-3 kuukauden välein ja kasvaa uudelleen takaisin. Jotta saavutetaan täydellinen tuuheus, ripsiä pitää huollattaa säännöllisesti. Ripsien pidennys sopii myös piilolinssien käyttäjälle.

UUTTA

3D-Volyymiripset

Volyymiripset on uusi ainutlaatuinen tekniikka, joiden asennukseen käytetään ihmeen ohuita ripsikarvoja. Ne eivät rasita asiakkaan luonnollisia ripsiä. Lisättävien pidennysten määrä riippuu luonnollisten ripsien kasvuvaiheesta. Volyymiripsien pysyvyysaika on sama tai pidempi kuin klassisilla ripsipidennyksillä. Ripsien hoito väli on noin 3-5 viikkoa. Volyymiripset ovat neljä kertaa tiheämmät ja tuuheammat kuin klassiset ripsipidennykset, mutta ripset näyttävät erittäin luonnollisilta.

Volyymiripset ovat niin kevyitä ja ohuita ripsiä, että niitä ei tunne silmissä lainkaan. Volyymiripsitekniikalla voi luoda upean tuuheat ripset myös heille, joilla ei ole luonnonripsiä runsaasti.

ILO ANTAA, ILO SAADA

Tilaa lahjakortti helposti

Scroll to Top